Novice/obvestila

Zbirni center Velenje za fizične osebe odprt le v nujnih primerih

0 Komentarji
34
30-03-2020

Služba za odnose z javnostjo Mestne občine Velenje

Zbirni center Velenje za fizične osebe odprt le v nujnih primerih

Podjetje PP-Saubermacher obvešča uporabnike zbirnega centra Velenje, da so na podlagi Odloka o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v Republiki Sloveniji, sprejeli ukrepe za preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom in zato je od danes naprej do preklica zbirni center za fizične osebe odprt le v nujnih primerih. V tem primeru je potrebno prihod najaviti na številki 051 355 229.

Vse ločene frakcije lahko občani odlagajo v zabojnike na prevzemnem mestu, kjer bivajo. Tam bo odvoz do nadaljnjega potekal po predvidenem koledarju odvoza komunalnih odpadkov.

Odpadke, ki jih občani ne morejo odložiti v zabojnike, naj do preklica izrednih razmer ustrezno hranijo pri sebi doma. Odpadke ni dovoljeno kuriti na prostem.

Zbiralnice so namenjene zbiranju ločeno pripravljene embalaže. V zbiralnice je prepovedano odlagati kosovne, nevarne, gradbene in ostale neprimerne odpadke. Zakonsko je tudi prepovedano odlaganje odpadkov v naravo.

Pazimo na okolje, v katerem živimo, zato pravilno ravnajmo z odpadki. In pazimo na naše zdravje, zato upoštevajmo vsa priporočila in odloke vlade.

https://www.velenje.si/sporocila-za-javnost/2020/03/10209-Zbirni-center-Velenje-za-fizicne-osebe-odprt-le-v-nujnih-primerih


Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje
(OZJ Mestne občine Velenje)

0.0
Zadnja posodobitev: 30 marec 2020 10:44
Sorodne Novice: Uprava Mestne občine Velenje čisti naše mesto, velika akcija tudi naslednji teden Mestna tržnica ponovno odprta Začeli smo z izvedbo projekta CTN Mestno kolesarsko omrežje – center 145-letnica delovanja Premogovnika Velenje Zbirni center ponovno odprt za fizične osebe Vpis predšolskih otrok v Vrtec Velenje za šolsko leto 2020/2021 Psihosocialno pomoč izvaja tudi Center za socialno pomoč Odziv Mestne občine Velenje glede (domnevnih) groženj novinarjem V mestni občini Velenje je možno varstvo otrok na domu PRAZNIK MESTNE ČETRTI LB Vzhod Velenje 2018
Zbirni center Velenje za fizične osebe odprt le v nujnih primerih

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..