SKOCI DO OSREDNJE VSEBINE

Novice/obvestila

Zahvala velenjskim podjetnikom, gospodarstvenikom, obrtnikom

0 Komentarji
484
28-04-2020

Služba za odnose z javnostjo Mestne občine Velenje

Zahvala velenjskim podjetnikom, gospodarstvenikom, obrtnikom

Pred nekaj tedni je epidemija koronavirusne bolezni ohromila gospodarstvo v Velenju, Sloveniji in tudi drugih državah. Epidemija je povzročila veliko negotovosti, strahu in naš vsakdan popolnoma spremenila. Nikomur ni bilo lahko in še veliko težkih izzivov zaradi posledic epidemije je pred nami.

Mestna občina Velenje se iskreno zahvaljuje velenjskim podjetnikom, gospodarstvenikom in obrtnikom za vso skrb in prizadevanja, ki jih namenjajo za dobrobit svojih zaposlenih in za ohranitev obstoječih delovnih mest.

Zavedamo se, kako težki časi za gospodarstvo so danes, zato si tudi mi prizadevamo, da bi vam vsaj na nekaterih področjih olajšali težave. Verjamemo, da skupaj zmoremo vse, Velenjčani smo to dokazali še velikokrat in tako bo tudi v prihodnje.

Pred nami so praznični dnevi. Zaradi preventivnih ukrepov, ki varujejo naše zdravje, ob 1. maju ne moremo praznovati kot bi želeli, in kot smo vajeni vsako leto. Ne bo kurjenja kresov, tudi pohoda na Graško Goro žal ne bo, a v naših srcih se zavedamo pomena tega praznika – simbola mednarodne solidarnosti vseh delavcev in temu cilju bomo vedno sledili.

Tudi vam želimo, da vztrajate, da ste optimistični in si še naprej prizadevate ohranjati delovna mesta in vašo dejavnost. Verjemimo v boljši jutri skupaj!

https://www.velenje.si/sporocila-za-javnost/2020/04/10326-Zahvala-velenjskim-podjetnikom-gospodarstvenikom-obrtnikom


Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje
(OZJ Mestne občine Velenje)

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Zahvala | Izmenjava domačih semen in Otroške delavnice izdelovanja predmetov, ki so značilni za Greg Zahvala za sodelovanje pri snemanju filma "Življenjski utrip v naši mestni četrti" Zahvala župana | Čistilna akcija 2021 Zahvala vsem udeležencem | Čistilna akcija 2021 Poziv lastnikom poslovnih prostorov, da podjetnikom in obrtnikom oprostijo plačilo Zahvala | Veliko otroško pustno rajanje 2020
gospodarstvenikom obrtnikom Zahvala velenjskim podjetnikom

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..