SKOCI DO OSREDNJE VSEBINE

Novice/obvestila

Vabljeni na čistilno akcijo ob praznovanju dneva Zemlje

0 Komentarji
453
22-04-2020

Vabljeni na čistilno akcijo ob praznovanju dneva Zemlje

Mestna občina Velenje se pridružuje k vseslovenski čistilni akciji, h kateri poziva Združenje mestnih občin Slovenije, ki bo v sredo, 29. aprila 2020. Vabimo vse, ki to želijo (občani, društva, politične stranke…), da se akciji pridružijo

Zbor bo ob 8. uri pred domovi krajevnih skupnosti in mestne četrti: KS Bevče, KS Cirkovce, KS Konovo, KS Paka pri Velenju, KS Pesje, KS Podkraj, KS Plešivec, KS Staro Velenje, KS Šalek, KS Šentilj, KS Vinska Gora, MČ Velenje - Levi breg vzhod (Kardeljev trg 7) in pred občinsko stavbo.

Zelo pomembno je, da pri čiščenju upoštevamo vse preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja korona virusa, zato prosimo vse, ki se bodo akcije udeležili, da čistijo v primerni razdalji vsaj dveh metrov in da uporabljajo maske in rokavice. Vso zaščitno opremo in vrečke za pobiranje odpadkov bomo priskrbeli mi in jo dobite na zbirnem mestu. Prosimo tudi, da pridete primerno oblečeni in obuti, vsak udeleženec čistilne akcije pa bo dobil tudi sendvič in pijačo.

V akciji pa lahko sodelujete tudi samostojno, brez da se zberete na kakšnem od zbirnih mest, recimo tako, da na sprehod tisti dan vzamete vrečko in mimogrede poberete še kakšne odpadke na poti. Vsak posameznik šteje! Skupaj zmoremo več!

Imejmo radi Velenje. Skupaj poskrbimo, da ostane lepo in varno mesto.

Vabljeni!


Svet mestne četrti Velenje – Levi breg vzhod
Predsednica: Zofija ŠULIGOJ


Cistilna_akcija_2020

0.0
Zadnja posodobitev: 28 april 2020 01:47
Sorodne Novice: Vabljeni na projekcijo dokumentarnega filma "Kardeljeva 40 - let" Vabljeni na ogled filma INVENTURA (komična drama) Vabljeni na jutranjo prvomajsko budnico (2022) Vabljeni na praznovanje 40. letnice nastanka naše četrti Vabljeni na sobotni koncert ob odprtju Viste Ob dnevu Zemlje čistimo Velenjsko jezero Vabljeni na slovesnost "Čarobni sprehod s Prešernom" Vsa gospodinjstva prejela zemljevid mestnega kolesarskega omrežja
Vabljeni na čistilno akcijo ob praznovanju dneva Zemlje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..