SKOCI DO OSREDNJE VSEBINE

Novice/obvestila

Vabilo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in priložnostnih daril za Mestno občino Velenje

0 Komentarji
323
25-05-2021

Vabilo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in priložnostnih daril za Mestno občino Velenje

Mestna občina Velenje je danes na svoji spletni strani www.velenje.si (Javne objave) objavila Vabilo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in priložnostnih daril za Mestno občino Velenje.  Cilj vabila je pridobiti nabor izvirnih, vsebinsko in oblikovno domišljenih daril 4 različnih cenovnih razredov, ki bodo odražala znamenitosti, kulturno dediščino, dosežke ter etnološke in kulinarične značilnosti občine in bodo imela promocijski učinek. Želimo, da darila pripovedujejo in utrjujejo značilne velenjske zgodbe in na ta način krepijo njihovo prepoznavnost v slovenskem in mednarodnem prostoru.

Mestna občina Velenje bo izbrala izključno darila, ki predstavljajo Velenje in poudarjajo: največje velenjske znamenitosti (zgodovinske, arheološke, arhitekturne, naravne, kulturne, umetniške,  športne ipd.); slovite velenjske osebnosti in njihove dosežke; so iz materialov, ki jih najdemo v Šaleški dolini; velenjske (šaleške) kulinarične in etnološke značilnosti: hrana, pijača, jedi, recepti, zelišča, dišave ipd.

Idejne rešitve zbiramo do ponedeljka, 21. 6. 2021. Po tem roku bomo darila pregledali in se z izbranimi ponudniki dogovorili za individualen termin predstavitve daril. Izbrana darila, ki bodo ustrezala zahtevam, bomo uvrstili na seznam protokolarnih, priložnostnih in promocijskih daril. Z avtorji izbranih rešitev bomo nato na podlagi dejanskih potreb in ob posameznih protokolarnih priložnostih in dogodkih sklenili pogodbo/naročilo o dobavi daril glede na potrebe protokola MOV v obdobju 2021–2022.

VABILO

https://www.velenje.si/sporocila-za-javnost/2021/05/11255-Vabilo-k-predstavitvi-idejnih-resitev-protokolarnih-in-priloznostnih-daril-za-Mestno-obcino-Velenje

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Vabilo mestne Občine Velenje na "Generacijski forum med občani" Vabilo na predavanje | Spletne prevare Vabilo na izmenjavo domačih semen (2023) Vabilo na otroške delavnice izdelovanja predmetov, ki so značilni za Gregorjevo (2023) Vabilo na delavnico | Pustna delavnica za otroke 2023 Vabilo na praznovanje | Veliko otroško pustno rajanje 2023 Svet MČ Velenje - Levi breg vzhod za mandat 2022 - 2026 Vabilo | Prižig prazničnih luči - Kardeljev trg (2022) Vabilo | Odprtje in predaja prenovljene klančine Čestitka | Praznik mestne četrti Velenje - Levi breg vzhod 2022
Vabilo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in priložnostnih daril za Mestno občino Velenje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..