SKOCI DO OSREDNJE VSEBINE

Novice/obvestila

Tudi ob dnevu spomina na mrtve upoštevajmo ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa

0 Komentarji
405
23-10-2020

Navodilo_za_izvajanje_poslovilnih_obredovTudi ob dnevu spomina na mrtve upoštevajmo ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa

Bliža se dan spomina na mrtve, ko se spomnimo tistih, ki jih ni več med nami. Zaradi epidemije koronavirusa občanke in občane naprošamo, da ne obiskujejo pokopališča le 31. oktobra in 1. novembra, ampak morda nekaj dni prej oz. kasneje, da preprečimo zbiranje in srečevanje ter s tem tudi širjenje virusa.

Tiste dni bo promet mimo pokopališča v Podkraju potekal enosmerno, organiziranega avtobusnega prevoza letos zaradi epidemije ne bo. Avtomobile lahko parkirate na parkiriščih pri Hoferju in Restavraciji pod Jakcem.

Na pokopališče v Podkraju se lahko med tednom peljete tudi z Lokalcem, in sicer tja vozi rdeča proga. Podroben vozni red pošiljamo v priponki. Ob sobotah, nedeljah in praznikih Lokalc ne vozi.

Prvi november je za marsikoga zelo pomemben dan. Poklonimo ga spominu na ljubljene in obiščemo pokopališča. Letos je žal situacija v državi zaradi epidemije takšna, da je upoštevanje vseh priporočil in ukrepov Vlade Republike Slovenije in Nacionalnega inštituta za javno zdravje nujno potrebno, zato občanke in občane prosimo za razumevanje.

VOZNI RED avtobusa Lokalc - RDEČA PROGA je v priponki (spodaj klikni na gumb "Naloži dokument/priponko").

VOZNI REDI avtobusa Lokalc

0.0
Zadnja posodobitev: 25 oktober 2020 03:32
Sorodne Novice: Velenje prijazno tudi pešcem Ob dnevu Zemlje čistimo Velenjsko jezero Vabilo k ogledu občinske slovesnosti ob dnevu upora proti okupatorju Strokovna izobraževanja za turistične vodnike tudi v epidemiji Za čisto mesto moramo skrbeti tudi sami! Uprava Mestne občine Velenje čisti naše mesto, velika akcija tudi naslednji teden Psihosocialno pomoč izvaja tudi Center za socialno pomoč Sprejeli prve ukrepe za zaščito naseljenih v velenjskem hotelu Paka in občanov Tudi predsedniki krajevnih skupnosti in mestnih četrti na voljo za pomoč Nov začetek tudi za vrtove
Tudi ob dnevu spomina na mrtve upoštevajmo ukrepe za preprečevanje širjenja koronavirusa

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..