SKOCI DO OSREDNJE VSEBINE

Novice/obvestila

Ponovno zagotavljamo tople obroke za ranljive skupine

0 Komentarji
249
1-04-2021

Ponovno zagotavljamo tople obroke za ranljive skupine

V Mestni občini Velenje ponovno uvajamo brezplačno dostavo brezplačnega toplega obroka na dom, in sicer za starostnike, gibalno ovirane, osebe v karanteni, ki nimajo možnosti, da bi jim svojci pomagali, in tiste, ki si zaradi socialne stiske ne morejo skuhati ali privoščiti toplega obroka. Storitev velja za občane Mestne občine Velenje na območju občine od torka, 6. aprila, dalje za obdobje ustavitve javnega življenja oz. do preklica.

Naročila sprejemamo vsak delovnik med 8. in 10. uro na telefonski številki 03 8961 619, in sicer za naslednji delovnik in vsak dan posebej. Prva naročila sprejemamo ta petek, 2. aprila, in sicer za dostavo v torek, 6. aprila. Tople obroke bodo člani prostovoljne skupine Udarnik Mladinskega centra Velenje dostavljali vsak delovnik od 11.30 dalje, med vikendi in ob praznikih dostave ne bo.

Člani prostovoljne skupine Udarnik Mladinskega centra Velenje bodo od torka, 6. aprila, dalje na območju Mestne občine Velenje zagotavljali tudi brezplačno dostavo nakupov hrane in zdravil za starejše in gibalno ovirane. Zainteresirani jih lahko pokličejo vsak delovni dan med 9. in 12. uro na telefonsko številko 03 898 19 22. Prostovoljci bodo pri opravljanju storitev skrbeli za priporočene preventivne ukrepe.

https://www.velenje.si/sporocila-za-javnost/2021/04/11109-Ponovno-zagotavljamo-tople-obroke-za-ranljive-skupine

Dostava_toplih_obrokov

0.0
Zadnja posodobitev: 08 april 2021 11:15
Sorodne Novice: Sistem Bicy od 18. maja ponovno na voljo Mestna tržnica ponovno odprta Zbirni center ponovno odprt za fizične osebe
Ponovno zagotavljamo tople obroke za ranljive skupine

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..