Novice/obvestila

Hotel Paka ena izmed dveh točk za sprejem v karanteno

0 Komentarji
270
10-04-2020

Hotel Paka ena izmed dveh točk za sprejem v karanteno

Ministrstvo za zdravje RS je Hotel Paka izbralo za eno izmed točk, kamor bodo namestili osebe, ki so bile na testu pozitivne na koronavirus in živijo v večjih skupnostih (samski domovi, dijaški domovi), kjer si delijo skupne prostore in se ne morejo izolirati, je pa posledično možnost prenosa okužbe s koronavirusom na druge osebe zelo velika. Tako so v tem tednu v velenjski Hotel Paka namestili dve takšni osebi.

Mestna občina Velenje in lokalna civilna zaščita skrbita samo za njihovo osnovno oskrbo v hotelu. Vse ostale informacije, kako dolgo bodo osebe nameščene tukaj ter koga bodo še poslali sem v karanteno nimamo. O tem nas – zaradi organizacije oskrbe, obvesti Nacionalni inštitut za javno zdravje tik preden osebo pošljejo sem.

Enako točko za sprejem takšnih oseb imajo tudi v dijaškem domu na Taboru v Mariboru.

Danes iz Hotela Paka odhajata dve osebi, ki sta prišli v hotel skupaj s skupino iz Madrida in je bil njun test prvi dan nastanitve pozitiven.

https://www.velenje.si/sporocila-za-javnost/2020/04/10267-Hotel-Paka-ena-izmed-dveh-tock-za-sprejem-v-izolacijo


Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje
(OZJ Mestne občine Velenje)

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Javni poziv k oddaji predlogov za poimenovanje dveh ulic v Mestni občini Velenje Ena oseba neopravičeno želela izkoristiti karanteno v Hotelu Paka Potrjen primer okužbe s koronavirusum pri dveh osebah, ki sta v hotelu Paka Sprejeli prve ukrepe za zaščito naseljenih v velenjskem hotelu Paka in občanov Nameščanje oseb v izolacijo v velenjski hotel Paka brez vedenja lokalne skupnosti
Hotel Paka ena izmed dveh točk za sprejem v karanteno

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..