Novice/obvestila

Donatorji iskrena hvala za pomoč!

0 Komentarji
407
14-04-2020

Služba za odnose z javnostjo Mestne občine Velenje

Donatorji iskrena hvala za pomoč!

Še so potrebe po zaščitni in drugi opremi, zato se številnim donatorjem za pomoč iskreno zahvaljujemo.

Civilna Zaščita Mestne občine Velenje je pred prazniki dobila s strani države nekaj kosov zaščitne opreme (8270 kirurških mask, 3180 kosov rokavic, 2 vrečki sredstva za dezinfekcijo, 100 razkužil), ki jo je v skladu s smernicami razdelila po trgovinah, pekarnah, pralnicah, v hišo za brezdomce, sodelujočim v projektu pomoč na domu. Od podjetja Šili testenine, Gregor Šilc, s. p., so prejeli 30 kilogramov testenin v vrednosti 123 eurov kot donacijo za javno kuhinjo.

Podjetja so tudi Zdravstvenemu domu Velenje donirala opremo, in sicer Makom (4000 zaščitnih rokavic za enkratno uporabo), Rednak (200 kosov zaščitnih mask), ECE (6000 kosov kirurških mask), Turna (3 škatle mask), Avto Slavko (100 zaščitnih palerin) in Mizarstvo Meh (500 evrov).

Na Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje še zbirajo rabljene računalnike, saj je otrok, ki jih nujno potrebujejo za uspešno učenje na daljavo, še veliko. V preteklih dneh so 4 računalnike predali na OŠ Antona Aškerca. Doslej so računalnike, ki so primerni za učenje na daljavo, donirali Dimitrij Amon (računalnik z monitorjem in miško), Tadej Koren (stacionarni računalnik z monitorjem in 2 prenosna računalnika), Eldar Osmančević (prenosni računalnik).  Prevzeli so tudi dva stacionarna računalnika, ki pa po mnenju stroke nista dovolj sodobna za učenje na daljavo, zato jih bo Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje predala družinam, ki jih potrebujejo le za domačo uporabo. Donirala sta jih KS Stara vas in Matic Zajc. Član Lions kluba Velenje Aleš Dremelj v imenu kluba doniral tri stacionarne računalnike z monitorji in vso potrebno opremo. Prevzeli so jih iz OŠ Antona Aškerca, en prenosni računalnik pa bodo predali še OŠ Mihe Pintarja Toleda Velenje, kjer je potreb še veliko. V tem tednu bodo od Civilne zaščite Slovenije prijeli še 11 računalnikov. 

Za donacijo se vsem podjetjem in posameznikom iskreno zahvaljujemo.

https://www.velenje.si/sporocila-za-javnost/2020/04/10273-Donatorji-iskrena-hvala-za-pomoc


Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje
(OZJ Mestne občine Velenje)

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Zahvala | Izmenjava domačih semen in Otroške delavnice izdelovanja predmetov, ki so značilni za Greg Zahvala za sodelovanje pri snemanju filma "Življenjski utrip v naši mestni četrti" Zahvala župana | Čistilna akcija 2021 Zahvala vsem udeležencem | Čistilna akcija 2021 Zahvala velenjskim podjetnikom, gospodarstvenikom, obrtnikom Iskrena hvala številnim donatorjem za zaščitno, računalniško in drugo opremo Zahvala | Veliko otroško pustno rajanje 2020
Donatorji iskrena hvala za pomoč!

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..