Novice/obvestila

Vandalizem na trim stezi v Velenju ostro obsojamo

0 Komentarji
360
6-04-2020

Služba za odnose z javnostjo Mestne občine Velenje

Vandalizem na trim stezi v Velenju ostro obsojamo

Na trim stezi nad Vilo Herberstein v Velenju so minuli teden vandali poškodovali številne označevalne table in uničili orodje za telovadbo. Škodo še ocenjujemo, tovrstna dejanja pa strogo obsojamo, zato smo zadevo prijavili na policijo. Skupaj z njimi in mestnimi redarji redno izvajamo preventivne ukrepe za preprečevanje vandalizma tudi v teh izrednih časih.

Obiskovalce naprošamo, da so na območju trim steze še posebej previdni. Uporabo poškodovanih naprav za telovadbo na prostem do nadaljnjega prepovedujemo, saj naprave niso varne za uporabo. Še danes jih bomo tudi označili z zaščitnim trakom.

Pozivamo vse občanke in občane, da, če bodo priča kakšnih podobnih dejanj, to nemudoma sporočijo redarski službi Skupne občinske uprave SAŠA regije na telefonsko številko 03 89 61 748 ali to prijavijo na Policijsko postajo Velenje na telefonsko številko 03 89 86 100.

Želimo si, da bi bilo naše mesto lepo, urejeno in varno za vse, zato bomo sprejeli vse ukrepe, da v prihodnosti takšna dejanja vandalizma preprečimo.

https://www.velenje.si/sporocila-za-javnost/2020/04/10241-Vandalizem-na-trim-stezi-v-Velenju-ostro-obsojamo


Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje
(OZJ Mestne občine Velenje)

0.0
Zadnja posodobitev: 06 april 2020 10:35
Sorodne Novice: Obsojamo vsakršen vandalizem V petek v Velenju koleščkamo V Velenju številne aktivnosti, ki izboljšujejo življenje invalidov V Velenju prilagojeni v obdobju do 11. aprila COVID ambulanta v Velenju
Vandalizem na trim stezi v Velenju ostro obsojamo

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..