Novice/obvestila

Vabljeni na sobotni koncert ob odprtju Viste

0 Komentarji
341
17-06-2021

Vabljeni na sobotni koncert ob odprtju Viste

V soboto, 19. junija, ob 18. uri bomo s slavnostnim koncertom odprli Visto – park z razgledom. Prizorišče bo zaradi ukrepov ograjeno, urejena bosta dva vhoda iz smeri plaže in pri Restavraciji Jezero ter dva izhoda pri Beli dvorani. Velenjčanke in Velenjčane prosimo, da na prizorišče pridejo peš, s kolesom ali Lokalcem. Za obiskovalke in obiskovalce koncerta bo Mestna občina Velenje podarila 1.200 različnih pijač (0,5 l), ki jih boste lahko prevzeli na dveh označenih šankih. Vstop na koncert je prost, dovoljen do zapolnitve 3.000 sedežev in možen izključno pod pogoji PCT (prebolevniki, cepljeni, testirani).

Ob 17.45 je predviden termin za kratke izjave za medije, ki jih bodo podali: gostitelj, župan Mestne občine Velenje Peter Dermol, moderator koncerta Uroš Kuzman ter nastopajoči Matjaž Jelen, Sanja Mlinar Marin ter predstavnika vokalne skupine Perpetuum Jazzile in Pihalnega orkestra Premogovnika Velenje. Prav tako bomo za medije uredili dostop za fotografiranje in snemanje koncerta z najvišje točke Viste, ki bo sicer za obiskovalce zaprta.

Za glasbeni program bodo poskrbeli Pihalni orkester Premogovnika Velenje, Sanja Mlinar Marin, Matjaž Jelen in vokalna zasedba Perpetuum Jazzile. Že uro pred velikim koncertom pa se bodo na različnih lokacijah po prizorišču predstavljali učenke in učenci Glasbene šole Fran Korun Koželjski Velenje. Zbrane goste bo nagovoril župan Mestne občine Velenje Peter Dermol, ki bo s tem tudi uradno predal objekt namenu. Slavnostni koncert bo povezoval Velenjčan Uroš Kuzman.

Koncert bomo pripravili v skladu z ukrepi za omejevanje širjenja koronavirusa in prosimo, da jih upoštevate tudi obiskovalci.

https://www.velenje.si/sporocila-za-javnost/2021/06/11315-Vabljeni-na-sobotni-koncert-ob-odprtju-Viste

Prijazno vabljeni!


Vista_vabilo

Vista_1

Vista_2

5.0
Zadnja posodobitev: 18 junij 2021 04:31
Sorodne Novice: Vabljeni na projekcijo dokumentarnega filma "Kardeljeva 40 - let" Vabljeni na ogled filma INVENTURA (komična drama) Vabljeni na jutranjo prvomajsko budnico (2022) Velenje bo gostilo dobrodelni koncert Samo en cvet Vabljeni na praznovanje 40. letnice nastanka naše četrti Vabljeni na slovesnost "Čarobni sprehod s Prešernom" Koncert Big band RTV Slovenija in Elevators ob prazniku Velenja 2020 Vabljeni na čistilno akcijo ob praznovanju dneva Zemlje
Vabljeni na sobotni koncert ob odprtju Viste

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..