SKOCI DO OSREDNJE VSEBINE

Novice/obvestila

Vabilo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in priložnostnih daril za Mestno občino Velenje

0 Komentarji
243
25-05-2021

Vabilo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in priložnostnih daril za Mestno občino Velenje

Mestna občina Velenje je danes na svoji spletni strani www.velenje.si (Javne objave) objavila Vabilo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in priložnostnih daril za Mestno občino Velenje.  Cilj vabila je pridobiti nabor izvirnih, vsebinsko in oblikovno domišljenih daril 4 različnih cenovnih razredov, ki bodo odražala znamenitosti, kulturno dediščino, dosežke ter etnološke in kulinarične značilnosti občine in bodo imela promocijski učinek. Želimo, da darila pripovedujejo in utrjujejo značilne velenjske zgodbe in na ta način krepijo njihovo prepoznavnost v slovenskem in mednarodnem prostoru.

Mestna občina Velenje bo izbrala izključno darila, ki predstavljajo Velenje in poudarjajo: največje velenjske znamenitosti (zgodovinske, arheološke, arhitekturne, naravne, kulturne, umetniške,  športne ipd.); slovite velenjske osebnosti in njihove dosežke; so iz materialov, ki jih najdemo v Šaleški dolini; velenjske (šaleške) kulinarične in etnološke značilnosti: hrana, pijača, jedi, recepti, zelišča, dišave ipd.

Idejne rešitve zbiramo do ponedeljka, 21. 6. 2021. Po tem roku bomo darila pregledali in se z izbranimi ponudniki dogovorili za individualen termin predstavitve daril. Izbrana darila, ki bodo ustrezala zahtevam, bomo uvrstili na seznam protokolarnih, priložnostnih in promocijskih daril. Z avtorji izbranih rešitev bomo nato na podlagi dejanskih potreb in ob posameznih protokolarnih priložnostih in dogodkih sklenili pogodbo/naročilo o dobavi daril glede na potrebe protokola MOV v obdobju 2021–2022.

VABILO

https://www.velenje.si/sporocila-za-javnost/2021/05/11255-Vabilo-k-predstavitvi-idejnih-resitev-protokolarnih-in-priloznostnih-daril-za-Mestno-obcino-Velenje

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Vabilo na predavanje | Predstavitev patronažne službe ZD Velenje Velenje bo gostilo dobrodelni koncert Samo en cvet Očistimo Velenje pasjih kakcev (9.4.2022) Vabilo na izmenjavo domačih semen (12.3.2022) Velenje prijazno tudi pešcem Vabilo na praznovanje | Otroško pustno rajanje 2022 Vabilo na predavanje | Jernej Mazej | Lokalna samooskrba Želimo, da Velenje postane najboljša izbira za mlade Vesele praznike in srečno novo leto 2022 (mestna četrt Velenje Levi breg vzhod) Vabilo | Prižig prazničnih luči - Kardeljev trg (2021)
Vabilo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in priložnostnih daril za Mestno občino Velenje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..