SKOCI DO OSREDNJE VSEBINE

Novice/obvestila

V soboto se predstavlja Velenje na Titovem trgu

0 Komentarji
369
17-09-2020

V soboto se predstavlja Velenje na Titovem trgu

Mestna občina Velenje bo v sodelovanju s Športno zvezo Velenje v soboto, 19. septembra, med 9:00 in 12:00 uro na Titovem trgu organizirala prireditev Velenje se predstavi, ki jo tradicionalno pripravljamo ob občinskem prazniku. Ob 10:00 uri bo prisotne pozdravil podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Mestne občine Velenje Peter Dermol. Ves čas trajanja prireditve, med 9:00 in 12:00 uro, bo potekal tudi Tek očkov.

V soboto dopoldan se bo na Titovem trgu predstavilo 40 športnih društev, izobraževalnih institucij in kulturnih organizacij. Zainteresirani bodo lahko dobili informacije o delovanju športnih društev, možnostih kulturnega ustvarjanja, najmlajšim pa bo na voljo tudi ustvarjalna delavnica.

Letos bo Tek očkov potekal ves čas trajanja prireditve, med 9:00 in 12:00 uro, saj zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa ne moremo izvesti skupinskega starta. S tekom želimo spodbuditi očete, da aktivno preživljajo čas z otroki ter opozoriti na pozitivne vidike aktivnega očetovstva tako za otroke kot tudi za starše. Tekaška proga bo kratka, potekala bo okoli zelenice, na kateri stoji Titov spomenik. Primerna bo tudi za tek z otroškimi vozički, nahrbtniki ali kengurujčki.

Prireditev bomo izvedli ob upoštevanju priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje, zato bomo dostop do prireditvenega prostora omogočili le s Cankarjeve ceste, izhod pa pri Titovem spomeniku. Pozivamo, da se prireditve udeležijo zgolj zdrave osebe, da se vzdržuje ustrezna fizična razdalja in posebna pozornost namenja ustrezni higieni rok in kašlja.

https://www.velenje.si/sporocila-za-javnost/2020/09/10568-V-soboto-se-predstavlja-Velenje-na-Titovem-trgu


Prijazno vabljeni!

0.0
Zadnja posodobitev: 18 september 2020 12:48
Sorodne Novice: Vabilo na predavanje | Predstavitev patronažne službe ZD Velenje Velenje bo gostilo dobrodelni koncert Samo en cvet Očistimo Velenje pasjih kakcev (9.4.2022) Velenje prijazno tudi pešcem Želimo, da Velenje postane najboljša izbira za mlade Vesele praznike in srečno novo leto 2022 (mestna četrt Velenje Levi breg vzhod) Vabilo | Okrogla miza - varnost v mestni četrti Velenje levi breg vzhod Vabilo k predstavitvi idejnih rešitev protokolarnih in priložnostnih daril za Mestno občino Velenje Bronasta znaka Civilne zaščite za poveljnika PGD Velenje in Udarnike Velenje bo julija gostilo vseslovensko srečanje veteranov
V soboto se predstavlja Velenje na Titovem trgu

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..