Novice/obvestila

Tudi predsedniki krajevnih skupnosti in mestnih četrti na voljo za pomoč

0 Komentarji
397
25-03-2020

Služba za odnose z javnostjo Mestne občine Velenje

Tudi predsedniki krajevnih skupnosti in mestnih četrti na voljo za pomoč

Uprava Mestne občine Velenje se je s predsedniki krajevnih skupnosti in mestnih četrti dogovorila, da se lahko Velenjčanke in Velenjčani v primeru kakršnihkoli težav, pridobivanja dodatnih informacij in morebitnih pobud obrnejo tudi na njih. V skrbi za čim bolj nemoten potek življenja v danih okoliščinah si želimo, da se občanke in občanke zavedajo, da tudi v teh težkih časih niso sami. Morebitne težave občank in občanov bomo rešili skupaj.

Pripenjamo seznam z imeni predsednic in predsednikov ter njihove elektronske naslove in mobilne številke, na katerih so dosegljivi.

Mestna občina Velenje je razdeljena na 19 delov (3 mestne četrti in 16 krajevnih skupnosti). Taka delitev zagotavlja veliko stopnjo lokalne demokracije, saj združuje interese prebivalcev na lokalni ravni.

Več o krajevnih skupnostih in mestnih četrtih Mestne občine Velenje lahko najdete na spletni strani https://www.velenje.si/o-velenju/krajevne-skupnosti in na https://ks-velenje.si.

Ostanimo zdravi! Ostanimo doma!


Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje
(OZJ Mestne občine Velenje)

0.0
Zadnja posodobitev: 27 marec 2020 12:33
Sorodne Novice: Na voljo 5 stanovanj za mlade občane Humanitarna akcija zbiranja pomoči za prebivalce Ukrajine Velenje prijazno tudi pešcem Prenova prostorov šahistov v naši mestni četrti Vožnja s Kameratom marsikateremu občanu v veliko pomoč Vabilo | Okrogla miza - varnost v mestni četrti Velenje levi breg vzhod Vabljeni na praznovanje 40. letnice nastanka naše četrti Zahvala za sodelovanje pri snemanju filma "Življenjski utrip v naši mestni četrti" Vabilo k snemanju filma "Življenjski utrip v naši mestni četrti" Strokovna izobraževanja za turistične vodnike tudi v epidemiji
Tudi predsedniki krajevnih skupnosti in mestnih četrti na voljo za pomoč

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..