Novice/obvestila

Tudi predsedniki krajevnih skupnosti in mestnih četrti na voljo za pomoč

0 Komentarji
76
25-03-2020

Služba za odnose z javnostjo Mestne občine Velenje

Tudi predsedniki krajevnih skupnosti in mestnih četrti na voljo za pomoč

Uprava Mestne občine Velenje se je s predsedniki krajevnih skupnosti in mestnih četrti dogovorila, da se lahko Velenjčanke in Velenjčani v primeru kakršnihkoli težav, pridobivanja dodatnih informacij in morebitnih pobud obrnejo tudi na njih. V skrbi za čim bolj nemoten potek življenja v danih okoliščinah si želimo, da se občanke in občanke zavedajo, da tudi v teh težkih časih niso sami. Morebitne težave občank in občanov bomo rešili skupaj.

Pripenjamo seznam z imeni predsednic in predsednikov ter njihove elektronske naslove in mobilne številke, na katerih so dosegljivi.

Mestna občina Velenje je razdeljena na 19 delov (3 mestne četrti in 16 krajevnih skupnosti). Taka delitev zagotavlja veliko stopnjo lokalne demokracije, saj združuje interese prebivalcev na lokalni ravni.

Več o krajevnih skupnostih in mestnih četrtih Mestne občine Velenje lahko najdete na spletni strani https://www.velenje.si/o-velenju/krajevne-skupnosti in na https://ks-velenje.si.

Ostanimo zdravi! Ostanimo doma!


Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje
(OZJ Mestne občine Velenje)

0.0
Zadnja posodobitev: 27 marec 2020 12:33
Sorodne Novice: Zasaditev pri sedežu mestne četrti Medsosedska pomoč Sistem Bicy od 18. maja ponovno na voljo Uprava Mestne občine Velenje čisti naše mesto, velika akcija tudi naslednji teden Donatorji iskrena hvala za pomoč! Psihosocialno pomoč izvaja tudi Center za socialno pomoč Informacije za severni del tretje razvojne osi na voljo preko elektronske pošte Nameščanje oseb v izolacijo v velenjski hotel Paka brez vedenja lokalne skupnosti Na voljo so subvencije za najemnine stanovanj Še vedno je na voljo brezplačno pravno svetovanje
Tudi predsedniki krajevnih skupnosti in mestnih četrti na voljo za pomoč

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..