Novice/obvestila

Psihosocialna podpora in možnost pogovora v času epidemije

0 Komentarji
334
20-03-2020

Služba za odnose z javnostjo Mestne občine Velenje

Psihosocialna podpora in možnost pogovora v času epidemije

Velenje, 20. marec 2020 – V Zdravstvenem domu Velenje so za občanke in občane zagotovili možnost psihosocialne podpore pri morebitnem težjem spoprijemanju s trenutno epidemiološko situacijo, ki poteka po telefonu in elektronski pošti. Kontakti so objavljeni na spletni strani Zdravstvenega doma Velenje: https://www.zd-velenje.si/obvestila/koronavirus-vrata-3-2/.

Psihosocialna podpora ni namenjena podajanju medicinskih informacij. Za le te so na voljo osebni zdravniki in Klicni center za informacije o koronavirusu na telefonski številki 080 1404, ki deluje vsak dan od 8:00 do 20:00 ure.

Prav tako je v Velenju na voljo brezplačni družabniški telefon za starostnike »KR POVEJ«. Družabništvo delujejo na daljavo, in sicer pogovori potekajo od ponedeljka do petka med 13:00 in 15:00 uro. Za pogovor se je potrebno naročiti od ponedeljka do petka med 9:00 in 12:00 uro na telefonsko številko 030 719 864.

Aktualne in ključne informacije v zvezi s koronavirusom lahko najdete na:

Ostanimo zdravi! Ostanimo doma!


Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje
(OZJ Mestne občine Velenje)

0.0
Zadnja posodobitev: 23 marec 2020 08:26
Sorodne Novice: Določili območja za pogostejše pobiranje odpadkov in razširili možnost postavitve električnih polnil Vrtičkanje v času epidemije Možnost prepovedi dostavljanja reklamnih sporočil v času epidemije Pomembne informacije in kontaktne številke v času izrednih razmer
Psihosocialna podpora in možnost pogovora v času epidemije

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..