Novice/obvestila

Od jutri brezplačen Lokalc po ustaljenem voznem redu

0 Komentarji
324
12-05-2020

Služba za odnose z javnostjo Mestne občine Velenje

Od jutri brezplačen Lokalc po ustaljenem voznem redu

Javni mestni potniški promet Lokalc bo začel z obratovanjem jutri, 13. maja, po ustaljenem voznem redu in ob upoštevanju varnostnih ukrepov.

Vse občanke in občane prosimo, da dosledno upoštevajo varnostne ukrepe in higienska priporočila za izvajanje avtobusnega prevoza potnikov v času epidemije, ki jih je izdal Nacionalni inštitut za javno zdravje. Potnikom priporočajo, da v času epidemije ne uporabljajo prevoza za nenujne namene.

Osebe z znaki akutne okužbe dihal naj ne uporabljajo sredstev javnega prevoza. Dokler se ne uredijo fizične pregrade pri vozniku, je treba spoštovati naslednji režim: na postaji najprej potniki izstopijo in držijo zadostno medosebno razdaljo. Nato začnejo potniki vstopati in držijo varnostno razdaljo vsaj 1,5 metra, tudi v vozilu. Vstop in izstop se dovoli le pri zadnjih vratih in se prepreči dostop do voznika za prvo vrsto sedežev.

Ob vstopnih/izstopnih vratih avtobusa bo nameščeno razkužilo za roke za potnike. Potniki si morajo pred vstopom v avtobus obvezno razkužiti roke, enako svetujejo tudi ob izstopu. Za potnike je ves čas trajanja prevoza obvezna uporaba maske, ki prekrije nos in usta. 

https://www.velenje.si/sporocila-za-javnost/2020/05/10366-Od-jutri-brezplacen-Lokalc-po-ustaljenem-voznem-redu


Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje
(OZJ Mestne občine Velenje)

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Od jutri aktivna aplikacija za prijavo na cepljenje za zdrave in mlajše od 60 let
Od jutri brezplačen Lokalc po ustaljenem voznem redu

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..